* OP 31 JULI LANCEREN WE ONZE NIEUWE WEBSITE * DE WEBWINKEL BLIJFT AL DIE TIJD OPEN * KOM MAAR BINNEN

VERKOOPVOORWAARDEN B2B

Deze verkoopvoorwaarden gelden voor alle verkopen aan professionele klanten gesloten met behulp van het B2B bestelplatform.
Door te bestellen via de B2B webwinkel van duizendblad.be gaat u akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.Het bestelplatform
Het bestelplatform voor chefs en floristen is beschermd met een wachtwoord. Het is enkel bedoeld voor bedrijven of zelfstandigen.
Het aanbod wordt zo vaak als nodig bijgewerkt zodat het steeds actueel is. Zowel de prijzen mét als zonder btw worden in het productoverzicht getoond.  

Leveringen
We leveren in Brussel en Ternat. De standaardlevering voor B2B-bestellingen is dinsdagmiddag (11-15u) en vrijdag (10-14u). Voor orders onder de 50 euro (incl.), factureren we een transportkost van 20 euro per levering.
Onze kruiden kunt u als chef ook verkrijgen via Terroirist; bloemen worden verdeeld via Marie Poppies.

Betalingen
Via de website kunt u meteen betalen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ‘betalen op factuur’. U betaalt dan binnen de 8 dagen na factuurdatum. Facturen worden standaard verstuurd via mail als pdf.
Laattijdige betalingen worden maandelijks verhoogd met 10 % per maand op het totaal factuurbedrag en 125 euro administratiekosten. Deze toeslagen worden bij niet-betaling vanaf 30 dagen na factuurdatum aangerekend.
Voor de opvolging van onze betalingen werken wij samen met gerechtsdeurwaarder Bart Maryns.

Statiegeld
Blauwe eps-kisten en emmers worden apart verrekend. U betaalt 3,86 euro statiegeld voor een grote kist (M of L), 0,90 euro per kleine kist (T). Het statiegeld op bloemen-emmers bedraagt 3 euro.

Kwaliteit
Wij oogsten en verpakken onze kruiden en bloemen met de grootste zorg. Mocht er toch iets mislopen (vorstschade die pas later zichtbaar wordt, fouten in de levering) dan horen wij het graag. U kunt ons bellen (0472-47 28 38) of mailen (yo@duizendblad.be) binnen de 24u na levering.  Beschadigde  goederen worden in mindering gebracht op uw rekening.

Biologische productie
Al onze verse kruiden en bloemen zijn biologisch gecertificeerd. Controle BE-Bio-02, nr. 39707. Vanaf 01.01.2020 dragen ook al onze verwerkte kruidenproducten het bio-label.

Bescherming van uw bedrijfsgegevens
Bij een eerste bestelling vragen we om contact- en administratieve gegevens zoals uw bedrijfsnaam, contactgegevens en btw-nummer. Die data gebruiken we enkel voor de optimale werking van ons bestelsysteem en in onze administratie. We bewaren de gegevens gedurende de wettelijke termijn in onze boekhouding.