Close

VERKOOPVOORWAARDEN B2B

Deze verkoopvoorwaarden gelden voor alle verkopen aan professionele klanten via deze webwinkel. Door te bestellen via de B2B webwinkel van duizendblad.be gaat u akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.Het bestelplatform
De B2B afdelingen zijn enkel bedoeld voor bedrijven of zelfstandigen.
Het aanbod wordt zo vaak als nodig bijgewerkt zodat het steeds actueel is. In de prijzen zit de btw 6% al verrekend. Bij het afrekenen krijgt u een zicht op het btw-bedrag.

Leveringen
We leveren in Brussel en Ternat. De standaardlevering voor B2B-bestellingen is dinsdagmiddag (11-15u) en vrijdag (10-14u). Voor orders onder de 50 euro (incl.), factureren we een transportkost van 25 euro per levering.
Onze kruiden kunt u als chef ook bestellen via Terroirist BXL; bloemen worden in Brussel en omgeving verdeeld door Marie Poppies.

Afhalen op het veld
Bij het afronden van uw bestelling kunt u kiezen voor afhalen op het veld. Wij oogsten op maandag, woensdag en donderdag. Vanaf 16u staat je bestelling dan klaar. Geef je bestelling ten laatste 24 uur voor afhalen door.

Betalingen
Via de website kunt u meteen betalen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ‘betalen op factuur’. U betaalt dan binnen de 8 dagen na factuurdatum. Facturen worden standaard verstuurd via mail als pdf.
Laattijdige betalingen worden maandelijks verhoogd met 10% per maand op het totaal factuurbedrag en 125 euro administratiekosten. Deze toeslagen worden bij niet-betaling vanaf 30 dagen na factuurdatum aangerekend.
Voor de opvolging van onze betalingen werken wij samen met gerechtsdeurwaarder Bart Maryns.

Statiegeld
Blauwe eps-kisten en emmers worden apart verrekend. U betaalt 3,86 euro statiegeld voor een grote kist (M of L), 1,00 euro per kleine kist (T). Het statiegeld op bloemen-emmers bedraagt 3 euro.

Kwaliteit
Wij oogsten en verpakken onze kruiden en bloemen met de grootste zorg. Mocht er toch iets mislopen (vorstschade die pas later zichtbaar wordt, fouten in de levering) dan horen wij het graag. U kunt ons bellen (0472-47 28 38) of mailen (yo@duizendblad.be) binnen de 24u na levering.  Beschadigde  goederen worden in mindering gebracht op uw rekening.

Biologische productie
Al onze verse kruiden en bloemen zijn biologisch gecertificeerd. Controle BE-Bio-02, nr. 39707. Ook de verwerkte kruidenproducten dragen het Europees bio-label.

Bescherming van uw bedrijfsgegevens
Bij een eerste bestelling vragen we om contact- en administratieve gegevens zoals uw bedrijfsnaam, contactgegevens en btw-nummer. Die data gebruiken we enkel voor de optimale werking van ons bestelsysteem en in onze administratie. We bewaren de gegevens gedurende de wettelijke termijn in onze boekhouding.