Close

VERKOOPVOORWAARDEN

De webwinkel is een initiatief van


Duizendblad (Yolanda De Beule)


Ternatstraat 11, 1742 Sint-Katherina-Lombeek 


info@duizendblad.be, 0472-472.838 


BTW BE 0867 741 115


IBAN BE02 0014 3858 1940
BIC GEBABEBB


Prijzen en betaling 


Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. btw. Elke betaling wordt in principe onmiddellijk en volledig afgehandeld.
 Betalingen verlopen via Mollie (o.m.bancontact, visa en Paypal).
Duizendblad neemt alle redelijke maatregelen om de veiligheid van je online transacties te garanderen. Wij garanderen deze beveiliging door de inschakeling van gespecialiseerde partijen zoals erkende kredietkaartuitgevers en betalingspartners.
Het beveiligde systeem van Mollie staat in voor de verdere verwerking van de betaling en zorgen voor een versleutelde behandeling van uw bankgegevens. De nodige beveiligingsmaatregelen worden via SSL voorzien.

Klanten met een btw-nummer kunnen bestellingen die ze plaatsen via het B2B-bestelplatform (beschermd met login) ook betalen op factuur. De betaaltermijn voor die bestellingen is 8 dagen. Verzending
en

Duizendblad verstuurt je bestelling binnen de twee werkdagen. Verzendingen vertrekken standaard met GLS en in uitzonderlijke gevallen met BPost.
Verse kruiden en bloemen (B2B platform) worden op vaste dagen (dinsdag en vrijdag) geleverd in je keuken of atelier. Na overleg kan je die bestellingen ook afhalen op andere dagen.


Kwaliteit en klachten
 


Wij verpakken onze producten met de grootste zorg. Mocht er toch iets mislopen bij het  transport dan horen wij dat graag.  Beschadigde  goederen worden vervangen of terugbetaald. Enkel klachten die ons binnen de 48u na aflevering bereiken, komen in aanmerking voor terugbetaling.

Privacy

Wij respecteren je privacy. We gebruiken je gegevens enkel om je bestelling te verwerken en houden ze enkel bij gedurende de wettelijk voorziene termijn. Lees er meer over in onze Privacyverklaring.


Herroepingsrecht

Als consument heb je het  recht  je aankopen te herroepen binnen de 14 dagen na je aankoop, ook al zijn de goederen in goede staat. Je hoeft  daarvoor geen reden op te geven. Gebruik het onderstaand voorbeeldformulier om je  herroeping te melden.


--- MODELFORMULIER HERROEPINGSRECHT --- 


te richten aan 
Duizendblad 
Ternatstraat 11, 1742 Sint-Katherina-Lombeek 
duizendblad@telenet.be 
  


modelformulier herroeping:

Hierbij delen wij u mee dat wij onze overeenkomst betreffende de verkoop van volgende goederen herroepen: 
  


De goederen werden besteld op datum: 


We hebben de goederen ontvangen op: 


Naam klant:


Adres klant: 
  


Handtekening