VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder vind je het  antwoord op  vragen die we regelmatig krijgen. Heb je een andere vraag? Mail dan naar duizendblad@telenet.be of stel je vraag via het contactformulier.


Ik ben chef of florist. Hoe kan ik bij jullie bestellen?
Voor professionelen werken wij met een wekelijkse aanbodslijst. Om die te ontvangen stuur je eenvoudig een mail naar duizendblad@telenet.be. Wij doen de rest.


Waarom hebben jullie producten geen biolabel op de verpakking? Werken jullie niet biologisch?
Alle onze verse kruiden en bloemen zijn gecertificeerd biologisch en dragen het biolabel. Controle Tuv Nord Integra BE-BIO-02, aansluitingsnummer 39707.
Voor de verwerkte kruidenproducten kiezen we ervoor om geen biolabel aan te vragen omwille van de hoge kostprijs per product/variant. We werken uiteraard wel met onze eigen biologisch geteelde kruiden maar kunnen dat niet op de verpakking zetten.


Kan ik stage lopen bij Duizendblad?
Omwille van organisatorische redenen nemen wij geen stagiairs meer aan. Om onze kennis door te geven organiseren we twee cursussen voor wie dieper wil graven. De Vijfdaagse Kruiden en eetbare bloemen gaat dieper in op de teelt, de oogst en het vermarkten van kruiden en eetbare bloemen. Met Een dag op het bloemenveld krijg je een idee van hoe het voelt om bio bloemen te telen en te verwerken.

Kan ik bij Duizendblad werken? En als vrijwilliger?
Wij hebben op dit moment geen vacatures. Je kan wel een cv en motivatiebrief sturen via duizendblad@telenet.be. Zo kunnen we je gegevens opdiepen als we een extra kracht zoeken. Omdat wij geen vzw zijn, kunnen wij geen vrijwilligers op het veld laten werken.

Kan ik Duizendblad bezoeken?
Ons bedrijf is enkel toegankelijk via privédomein en is om die reden niet open voor het publiek. Onze instagram- en facebookpagina's geven je een kijk op het werk op het veld. Een keer per jaar zetten we onze deuren open voor het publiek. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Kan ik rechtstreeks bij jullie kopen?
Duizendblad heeft geen winkel.  Een overzicht van de verkooppunten van onze kruiden en bloemen vind je hier. Via de webwinkel kan je de droge kruidenproducten bestellen.

Verzorgen jullie lezingen of cursussen?
We verzorgen geen cursussen noch rondleidingen op vraag van verenigingen. De workshops die we zelf organiseren vind je hier.

Wie maakte de foto’s voor jullie site
De foto’s werden gemaakt door Yo De Beule en dochters Fie en Eline.

Kan ik jullie foto’s gebruiken?
Foto’s gebruiken in publicaties waarin we vernoemd worden, mag als je de bron vermeldt (©Duizendblad). Wil je ons vernoemen in een blogartikel of magazine, dan helpen we je graag aan geschikt illustratiemateriaal. Gelieve geen foto’s te gebruiken zonder toestemming in een andere context.