BLOEMENABONNEMENTEN IN TERNAT EN AALST

DE VIJF VAN DUIZENDBLAD

1 - eco is logisch


Met Duizendblad streven we naar een ecologisch evenwichtige omgeving waarin de natuur alle kansen krijgt. Een plek waar het gonst van het leven. Duurzame landbouw vinden we logisch. Onze verse kruiden en bloemen zijn biologisch gecertificeerd.

2 - diversiteit troef


Planten bieden een massa kleuren, texturen, smaken en aroma’s. Slechts een heel klein deel daarvan haalt het doorsnee bord of boeket. Jammer, niet? Daarom zetten we met Duizendblad in op diversiteit.

3 - lekker van bij ons


Citroengras of Marokkaanse munt hoeven geen dagen onderweg te zijn: ze doen het ook goed in ons klimaat. Vers van het veld en met zo goed als geen voedselkilometers op de teller smaken ze eens zo goed. Ook onze verkoop organiseren we voor een groot stuk lokaal: we werken voor chefs uit de streek en leveren aan  korte-keten-initiatieven zoals Lekkers uit het Pajottenland,  Voedselteams.

4 - elk seizoen anders

Het aanbod volgt de seizoenen. In de winter hebben we géén basilicum, wel zuring. Elk seizoen is er weer iets anders om naar uit te kijken. Dankzij de keuze voor seizoensgebonden wordt het assortiment niet enkel rijker en gevarieerder, de ecologische impact blijft ook kleiner.

5 - samen werken


Bij Duizendblad geloven we in samenwerking en kennis delen. Zo wisselen we regelmatig kennis uit met collega's kruiden- en bloementelers of organiseren we acties met collega-handelaars uit Ternat.