BLOEMEN VOOR JE FEEST

Bij Duizendblad houden we van speelse en natuurlijke boeketten die de weelde van elk seizoen weerspiegelen: blozende rozen, heerlijk geurende pioenen, elegante ranken, geurige kruiden, lentebloesems of bottels...

Met onze bloemen kies je op speciale dagen voor duurzaam en lokaal.

Er zijn twee mogelijkheden. Bloemen in bulk en bruidsboeketten.
 
BLOEMEN IN BULK

Van april tot eind oktober bieden we dagverse bloemen in bulk waarmee je zelf aan de slag kan. De emmers zijn gevuld met een mix van volle bloemen en feeërieke mini-bloempjes, groene en geurige ingrediënten en typische seizoensaccenten. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met jullie voorkeuren voor een bepaald kleurpalet en de stijl van je feest.

BRUIDSBOEKETTEN

Naast bloemen in bulk bieden we ook bruidsboeketten. Wij zorgen voor speelse en natuurlijke boeketten in de kleuren van jouw keuze. Voor bruidsmeisjes maken we een kleine uitvoering van het bruidsboeket.
We binden de boeketten standaard met touw of raffia. Voor een luxueuze afwerking met vintage uitstraling kies je voor zijden linten gekleurd op basis van planten.

Meer weten over ons aanbod voor trouw- en andere feesten? Neem contact op via het formulier hieronder en wij doen de rest.