het team

Het duizendblad-team is vijf vrouwen sterk. Wij stellen ze graag aan je voor.

Yo is verantwoordelijk voor de planning, de dagelijkse organisatie en de verkoop. Ze zet de lijnen uit voor de toekomst en hakt de knopen door.  Op het veld is ze degene die het plantgoed opkweekt en de nieuwe bedden inzaait. In 2017 werkt ze verder aan het assortiment mini-blaadjes voor chefs.

Bewaren

Muzieklerares Anneleen heeft het werken met de woelvork tot een sport verheven. De grelinette en de rotoreg zijn het middel, een levende bodem het hoger doel. Ze weet als geen ander hoe je distels en kweekgras onder controle houdt en plant als een pro. Dankzij Anneleen kan Duizendblad met eigen zaden werken.

Sanne is de vrouw achter de bio snijbloemen die we vanaf deze lente aanbieden. Samen met Anneleen neemt ze het gros van het veldwerk voor  haar rekening. Naast haar job bij Duizendblad startte Sanne haar eigen bloemenatelier Bookette waarmee ze boeketten en fleurige feesten verzorgt.

Evelyn en Eva vormen het oogstteam.  Evelyn heeft een passie voor eten en is er dan ook graag bij als er nieuwe recepten uitgedacht worden. In het atelier is ze helemaal in haar element.

Eindeloos veel bloempjes plukken, de tisanes mengen of de oogst in de droogkast schikken: Eva doet het allemaal met veel zorg. In haar vrije tijd is Eva een verwoed upcycler, een creatief kantje dat ze ook bij Duizendblad laat zien. Als personeelsverantwoordelijke in de non-profit is ze bovendien een goeie organisator en niet vies van administratie.