veel gestelde vragen

Hieronder vind je het  antwoord op  vragen die we regelmatig krijgen. Heb je een andere vraag? Mail dan naar duizendblad@telenet.be

Hoe groot is jullie terrein?

Alles samen bewerken we vanaf lente 2017 net geen hectare grond. Daarvan wordt dan ongeveer 70 are intensief bewerkt, de rest laten we aan de natuur.

Kan ik Duizendblad bezoeken?

Ons bedrijf is niet open voor het publiek. Onze instagram-pagina geeft een goed idee van ons dagelijks reilen en zeilen.

Kan ik rechtstreeks bij jullie kopen?

Duizendblad heeft geen winkel.  Een overzicht van de verkooppunten vind je hier.

Ik ben chef of florist. Hoe kan ik bij jullie bestellen?

Voor professionelen werken wij met een wekelijkse aanbodslijst. Om die te ontvangen stuur je eenvoudig een mail naar duizendblad@telenet.be. Wij doen de rest.

Verzorgen jullie lezingen of cursussen?

Neen. Voor lezingen en cursussen rond kruiden verwijzen we je graag door naar enkele herboristen uit de streek. Op deze pagina vind je suggesties (onderaan de pagina).

Kan ik stage lopen bij Duizendblad?

Voor het seizoen 2017-2018 nemen wij geen stagiairs meer aan. Mocht je na die periode  stage willen lopen, mail dan naar  duizendblad@telenet.be.

Kan ik bij Duizendblad werken?

Wij hebben op dit moment geen vacatures. Je kan wel altijd een cv en motivatiebrief sturen via duizendblad@telenet.be. Zo kunnen we je gegevens opdiepen als we een extra kracht zoeken.

Wie maakte de foto’s voor jullie site

De foto’s worden gemaakt door Yo De Beule en dochters Fie en Eline.

Kan ik jullie foto’s gebruiken?

Foto’s gebruiken in publicaties waarin we vernoemd worden, mag als je de bron vermeldt (©Duizendblad). Wil je ons vernoemen in een blogartikel of magazine, dan helpen we je graag aan geschikt illustratiemateriaal. Gelieve geen foto’s te gebruiken zonder toestemming in een andere context.

Wie ontwierp de etiketten voor de azijnen

De etiketten voor de azijnen zijn ontworpen door Heartwork.

Waarom hebben jullie verwerkte producten geen biolabel op de verpakking?

Voor de verwerkte producten kiezen we ervoor om geen biolabel aan te vragen omwille van de hoge kostprijs per product/variant.

En de mini-blaadjes?

Onze mini-blaadjes worden geteeld  in (bio) potgrond en kunnen daarom nooit gecertificeerd worden. Biologische landbouw is immers een grondgebonden teelt en kan dus ook enkel in de vollegrond (tenzij je de potgrond mét het product verkoopt… het is ingewikkeld).

Alle andere verse kruiden, bloemen en baadjes zijn bio gecertificeerd.

 

Bewaren

Bewaren