kruidenzout

Als basis voor ons kruidenzout gebruiken zeezout van Les Salines de Guérande. Dat zout draagt het label van Nature et Progrès dat een ecologische werkwijze garandeert. Onze biologisch geteelde kruiden, zaden en bloemen lenen hun aroma aan deze originele mengsels.

Het kruidenzout is verpakt in bokalen met schroefdeksel. Hergebruik ze als handig bewaardoosje.

KORIANDER – NIEUW! dit zout met korianderzaad en munt past perfect bij de midden-oosterse keuken, combineer met fijngestampte look en citroenzeste in kruidenkorsten en marinades

OREGANO – marjolein, rozemarijn, salie, tijm en bonenkruid: alle geuren uit het zuiden in een bokaaltje

ROZEMARIJN  – zo lekker kan eenvoud zijn, gebruik bij geroosterde pompoen, op gebakken aardappeltjes…

SELDERIJ  – selderij, peterselie en lavas voor dit zout dat het traditioneel goed doet bij kaas

SPAANSE PEPER  – voor wie niet bang is van een beetje pikant: Spaanse peper en een vleugje marjolein en rozemarijn

VENKEL – venkelzaad en citroentijm geven geur en smaak aan dit zout dat uitstekend past bij vis, kip of geroosterde worteltjes…