Blozende rozen, frêle papavers of heerlijk geurende pioenen,
elegante ranken, geurige kruiden, lentebloesems of bottels:
onze bloemen zijn er voor feesten in elke stijl

Trouwplannen? Dan hebben wij voor jou twee opties: emmers vol bloemen waarmee je zelf aan de slag kan en bruidsboeketten.

Wil je een feest met alles erop en eraan? Dan verwijzen we graag door naar floristen die je feest tot in de puntjes uitwerken en die ja zeggen tegen biobloemen uit Ternat.

Van april tot eind oktober bieden we dagverse bloemen in bulk waarmee je zelf aan de slag kan. De emmers zijn gevuld met een mix van volle bloemen en feeërieke mini-bloempjes, groene en geurige ingrediënten en typische seizoensaccenten.

Samen met jou bekijken we vooraf wat er op het moment van je feest bloeit en overleggen we over het kleurpalet en de sfeer die je zoekt.

Onze emmers vol bloemen zijn een budgetvriendelijk alternatief voor klassieke arrangementen en ideaal voor wie het werken met bloemen al wat in de vingers heeft.

Een greep uit het aanbod:

  • Een emmer vol bloemen: een mix van 60-75 stelen biobloemen van het seizoen in een door jou gekozen kleurpalet en stijl;
  • Takken en bloeiende ranken van het seizoen zoals appelbloesem of hopranken;
  • Eerste keuze bloemen in kleine hoeveelheden zoals pioenen, rozen of zonnebloemen;
  • kruiden en eetbare bloemen voor extra feestelijke hapjes en cocktails.

Naast de bloemen in bulk bieden we ook eenvoudige bruidsboeketten. Wij zorgen voor speelse en natuurlijke boeketten in het kleurpalet van jouw keuze.

Interesse?  Vertel ons over je plannen via het formulier hieronder.