Open Veld 2017

• doorlopend: EEN BLIK ACHTER DE SCHERMEN Ontdek ons terrein op je eigen tempo. Ruiken en proeven mag!

• RONDLEIDINGEN Je kan kiezen uit drie thematische rondleidingen.
13u30: Wat  is Duizendblad? Tijdens deze rondleiding tonen we je de verschillende onderdelen van ons bedrijf. We laten zien hoe we werken en welke producten dat oplevert. Ideaal voor wie ons nog niet zo goed kent en graag wil kennismaken.
14u45: Bloemen om van te smullen. We laten je ruiken en proeven van de eetbare  bloemen van het moment en geven je vijf goeie redenen om bloemen te eten. Ideaal voor creatieve koks.
16u: In de praktijk. Tijdens deze rondleiding gaan we dieper in op onze manier  van werken. Wieden, zaaien, planten, snoeien, oogsten en bewaren. Voor tuiniers en collega-telers.

• 14-17u30: BLOEMEN & BOEKETTEN Jij kiest de bloemen uit. Katie en Sanne binden ze tot een vrolijk boeket. Om nog een hele week van na te genieten.

• 14-17u30: AAN DE LANGE TAFEL Geniet van een kopje kruidenthee, huisgemaakte ijsthee of een mocktail terwijl je verbroedert met andere kruiden- en bloemenliefhebbers.

Workshop DE SMAAKMAKERS (voorafgaand aan het Open Veld, om 10u) In deze workshop ontdek je een uitgebreid scala aan kruidensmaken. Het aantal deelnemers is beperkt; vooraf inschrijven is nodig. Reserveer je plaatstje via deze link.

Wanneer: zaterdag 9 september, 10-18u
Waar: Ter hoogte van Monnikstraat 4, 1740 Ternat

Ons veld is makkelijk te bereiken met de fiets (fietsknooppunt 183) of te voet en ligt op een kwartiertje stappen van het station van Ternat.
Ter plekke kan je niet parkeren! Kom je met de auto, laat die dan achter op het parkeerterrein van zelfpluktuin PlukPlek (Heirbaan 1740 Ternat). Bij PlukPlek is er die dag een FAMILIEDAG MET PICKNICK. Hou hun website in de gaten.