onze visie

eco logisch
Met Duizendblad streven we naar een ecologisch evenwichtige omgeving waarin de natuur alle kansen krijgt. Een plek waar het gonst van het leven: in de lucht, op het land en in de bodem. Duurzame landbouw vinden we logisch. Onze verse producten zijn biologisch gecertificeerd.

diversiteit troef
Planten bieden een massa kleuren, texturen, smaken en aroma’s. Slechts een fractie daarvan haalt het doorsnee bord of boeket. Jammer, niet? Daarom zetten we met Duizendblad in op diversiteit.

lekker van bij ons
Citroengras of Marokkaanse munt hoeven geen dagen onderweg te zijn: ze doen het ook goed in ons klimaat. Vers van het veld en met zo goed als geen voedselkilometers op de teller smaken ze eens zo goed. Onze verkoop organiseren we voor een groot stuk lokaal: we werken voor chefs uit de streek en leveren aan  korte-keten-initiatieven zoals Lekkers uit het Pajottenland,  Voedselteams, Linked Farm en Buurderijen.

elk seizoen anders
Ons aanbod gaat mee met de seizoenen. In de winter hebben we géén basilicum, wel zuring. Elk seizoen biedt weer iets anders. Dankzij de keuze voor seizoensgebonden wordt het assortiment niet enkel rijker en gevarieerder, de ecologische impact blijft ook kleiner.

samen werken

Bij Duizendblad willen we ook mensen de ruimte geven om te groeien. Medewerkers krijgen bij ons de kans om eigen ideeën te verkennen en zo op termijn voor hun eigen toekomst te zorgen. Het  snijbloemen-project is het eerste dat zo groeide.

Daarnaast geloven we sterk in samenwerking. Zo is Duizendblad lid van de coöperatie Lekkers uit  het Pajottenland, een samenwerkingsverband van lokale producenten.

Bewaren

Bewaren