een beetje geschiedenis

Duizendblad is een idee van  Yo De Beule. Met Duizendblad combineert ze haar passie voor planten, goed eten en ecologie.

Yo De Beule werkte jaren als freelance-redacteur en -journaliste en schreef een boek over bomen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Als kleuter zou ze al boerin worden en ziedaar: in 2009 start ze heel kleinschalig met de teelt van kruidenplantgoed.

In het najaar van 2011 krijgt Duizendblad zijn huidige invulling: een ecologisch bedrijf dat inzet op smaak met een brede waaier aan planten. Intussen is Duizendblad uitgegroeid tot een begrip bij chefs met smaak en de goesting om met lokale, seizoensgebonden producten te werken.

Na de verhuis naar een nieuw terrein in 2015 en de bouw van een atelier in 2016 is Duizendblad klaar voor de volgende stap met extraruimte  en twee nieuwe teelten: bio bloemen en mini-blaadjes. Volg je ons in dit spannende seizoen?

Bewaren